Søndags musik 2019

Musik På Kajen 2019  Fri entre
Søndags koncerter i august kl. 14- 16  på Roskilde havn

Tag madkurven med og hyg et par timer i godt selskab,

med havnefolket og den gode musik


Vi har planlagt et bredt program så sæt allerede nu kryds i kalenderen alle søndagene i august 


Vi ses på Roskilde havn

Søndag 4/8 2019  Lars Grand med visesange
Lars er fra Roskilde og er en af landets mest efterspurgte visesangere. Med et repertoire af gamle viser og sange underholder han med sin helt egen humor og indlevelse. Mesterligt akkompagneret af sin harmonika synger Lars Grand både kendte og glemte sange og fletter ofte et lille udvalg af sine egne sange ind i repertoiret. Alt i alt er denne professionelle og særegne musiker en oplevelse for både voksne og børn. På denne eftermiddag vil der være særligt fokus på sømandsviser i anledning af at koncerten afholdes på Roskilde Havn.

Til dette arrangement vil Lars Grand blive støttet musikalsk af den dygtige og sympatiske kontrabassist Henrik Mathiassen.

Søndag den 11/8 2019  Sawoy Bigband

Savoy Big Band underholder denne søndag med swing-jazz på kajen ved vandrehjemmet. Som navnet antyder handler det om et bigband, dvs. mange musikere, der spiller swing. Savoy Big Band er en flok engagerede amatørmusikere fra Roskilde og omegn. Orkestret spiller kendte swingende melodier fra gamle dage iblandet en del nyere latin-rytmiske numre. Kort sagt: Dansevenlig musik! Orkestret har med skiftende besætning og dirigent eksisteret siden 80-erne. Pt. er vi 5 saxofoner, 4 trompeter samt rytmegruppe. Det hele er under kyndig ledelse af Al Damlund. www.savoybigband.dk

Søndag den 18/8 2019 14.00 - 16.00:  Trypical Cumbia  
De er uden tvivl er tidens mest populære live latin band i Skandinavien. Bandet der tæller 7 bandmedlemmer fra Colombia, Chile, Costa Rica og Ærø, leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse med garanti for den ægte latinparty stemning. Trypical Cumbia fylder gang på gang spillestederne med danse- og festglade mennesker, som har forelsket sig i gruppens helt fantastiske og originale latindrive, der bliver leveret på et højt professionelt plan med et energiudslip, der har gjort bandet til et uhyre eftertragtet liveband. Gruppen er blevet kendt for at spille den meget dansevenlige og populære musikgenre, cumbia, som udspringer fra den caribiske del af Colombia, men som har spredt sig og udviklet sig til en af de absolut mest populære musikstilarter i alle de spansktalende lande i Latinamerika. Der er dog også andre latingenrer på repertoiret, som består af delvist egne numre og af gruppens egne fortolkninger af andre latinamerikanske kunstneres værker.

Torsdag den 22/8 19:00 - 21:00 Acoustical esperiment UDSKUDT til 22/8 Grundet vejret

THE ACOUSTICAL EXPERIMENT spiller bløde ballader og små-finurlige sange-
Kom glad og vær med til at skabe den gode stemningSøndag den 25/8 2019 Polcalypsa band

Roskilde havneforum præsentere: "Polkalypso Orkesteret"
Polkalypso Orkesteret spiller musik fra de gamle danske øer i Vestindien. Quelbe som er øernes kulturelle musik består af består af polka, mazurka og vals spillet som calypso og har sin oprindelse fra kolonitiden - for da danskerne tog hjem blev musikken tilbage.
Polkalypso Orkesteret har besøgt øerne 4 gange senest sommeren 2017.
Orkesteret er velkendte med Roskilde hvor de bl. a. har spillet på Roskilde Festival - til indvielse af Værkstederne på Havnen - i Djalmar Lunds Gård med The King of Scratch James "Jamesie" Brewster.
Polkalypso Orkesteret har spillet i mere end 25 år på festivals i Danmark , Tyskland, Polen, Finland, England, Belgien, Sverige, Jugoslavien og US. Virgin Islands

Søndag den 29/8 2019  Whatthat

Roskilde havneforum præsentere: " Whatthat"
estivals i Danmark , Tyskland, Polen, Finland, England, Belgien, Sverige, Jugoslavien og US. Virgin Islands

Så det sidset omgang Musik på kajen for i År.
Whatever vi sørger for havnen Rocker.
De lever de original and professional 60ies Rock and Roll music,
Med amerikaner bil og stil ankommer de.

Om dem selv:
Som band har vi eksisteret siden 2009, men som "Whatever" har vi spillet sammen siden 2012.
Dog er vi først rigtigt kommet i gang her i 2015.
Vi er 6 mennesker der nyder hinandens selskab og har det sjovt når vi spiller musik.

Lige umiddelbart beskæftiger vi os mest med covernumre af både moderne og lidt ældre slags - dog regner vi med selv at kunne komme med noget af vores egen musik i fremtiden.
Kom og hold en fest med os.
https://www.facebook.com/pg/whatever.site/about/?ref=page_internalwww.roskilde havneforum - formanden@roskildehavneforum.dk - cvr:  30021875 - Havnegade 2, 4000 Roskilde